Ombygging og tilbygg hus

Vi bygger tilbygg til nye og gamle boliger i Bergen. Tilbyggene utføres i moderne eller klassisk stil. Alle våre arbeid blir utført med profesjonelt håndlag og høy kompetanse. Vi påtar oss oppdrag som krever ansvarsrett for utførelse.

Tilbygg kan være aktuelt for mange som har egne hus og boliger og trenger større plass. Har du et eldre hus, kan det være at romløsninger og plassbruk ikke lenger tilfredsstiller behovet du ønsker. Da kan løsningen være å bygge på huset.Å få et tilbygg til å se fint ut er viktig. Byggmester Jermund Godøy i Bergen har lang erfaring i tømrerfaget og er behjelpelig med gode råd om hva som kan være lurt når du tenker et tilbygg på huset ditt. Vårt tips er å tenke på helheten på nybygget opp mot eksisterende hus. Utvidelse av areal kan gjøres på mange måter. Vi har også samarbeid med arkitekter som kan gjøre underverker med tilbygg prosjektet ditt.

La deg inspirer av de mulighetene et tilbygg eller en ombygging gir deg.

Et tilbygg eller en ombygging kan være med å forandre og modernisere uttrykket på boligen din. Mange har boligen eller eiendommen sin på et sted de er blitt glad i, en plass som passer for dem på grunn av beliggenhet, nærmiljø eller gode naboer. Over tid endrer behovene seg og den boligen som opprinnelig kanskje var mer enn bra nok, dekker ikke behovet. Vi har mange referanser i Bergen hvor vi har utvidet eksisterende bolig ved å bygge på en etasje. ombygging og tilbygg kan være en fin mulighet hvis du vil unngå å bruke mer av tomten til huset, eller du ønsker bedre utsikt. I tillegg får du et mer eksklusivt utrykk. Vi har lvert mange spennende tilbygg og ombyggings prosjekter i Bergen gjennom våre 25 år i bransjen. Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig – Dette er noe vi setter høyt!

Ta oss med tidlig i prosessen på tilbygg

Skal du bygge om, trenger du en god rådgiver. Det er mange hensyn som skal tas, det skal tegnes, det skal søkes, det skal skaffes fagfolk i alle fag, det skal prosjekteres og det skal bygges. Dette kan vi!
Bor du i Bergen kommer vi hjem til deg, vi har god tid, vi hører på dine planer. Vi bidrar med vår erfaring og våre ideer. Du får først en skisse fra oss med et prisoverslag. Vi blir enige. Deretter ordner vi alle formelle tegninger og søknader og vi bygger om huset ditt slik at du får tilfredsstilt dine ønsker og behov.

Noen tilbygg prosjekter vi har utført her i Bergen