Terrassebygging

Skal du bygge terrasse og bor du i Bergen?

Byggmester Jermund Godøy ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på bygging av en terrasse. Vi har som mål at alle våre kunder skal føle begeistring over den totale kvaliteteten de får hos oss. Med det tenker vi på evnen til å være kreativ, ideskapende, engasjerende og ansvarsbevisst.

Bygge Terrasse er gjerne stedet man helst ikke begynner som snekker eller håndverker. Ikke fordi konstruksjonen er mest avansert, men den blir boligens ansikt utad og må ha høy estetisk standard. Samtidig som alle krav til sikkerhet følges.

Byggmester Jermund Godøy lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen.

Fakta om terrassebygging?

  • En terrasse med høyde på inntil 0,5 meter over terreng, og avstand til nabogrense på minst 4 meter er ikke søknads- eller meldepliktig.
  • Melding om oppføring av veranda, balkong eller terrasse med areal på inntil 50 m2 og høyde på maks. 3,5 meter over terreng, skal innsendes av tiltakshaver. Tiltakshaver er selv er ansvarlig for at tiltaket er i samsvaret med plan- og bygningslovens forskrifter.
  • Søknad om større eller høyere veranda eller balkong må innsendes av foretak som kan godkjennes som ansvarlig søker.

Vi er en mesterbedrift har alle godkjenner samt vi kan alt om regler i forbindelse med terrassebygging. Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon angående bygge terrasse, kan du trygt ta kontakt med oss. Vårt team i Bergen er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid.